mai mult

Camere

View this page in English

   Hotelul Dana cu o capacitate de 78 de locuri din care 12 apartamente, 13 camere duble si 14 camere duble superior, camere spatioase cu balcon, dotate cu tehnologie de ultima generatie, Hotel Dana**** ofera intimitate vacantelor dumneavoastra.

   Dotari:
     - Mini bar
     - Seif
     - TV - Plasma
     - Telefon
     - Aer conditionat
     - Incalzire centrala proprie
     - Halat baie
     - Papuci baie
     - Birou
     - Acces pe baza de cartela
     - Wi-Fi gratuit

Tratament balnear in statiunea Amara

Tratement balnear in cadrul bazei de tratament a hotelului Dana

Tratament balnear in statiunea Amara se efectueaza in incinta hotelului de patru stele Dana. Acest hotel detine o baza de tratament proprie ce ofera servicii si conditii de inalta calitate astfel incat clientii sa beneficieze de o experienta placuta si relaxanta. Un tratament balnear este recomandat celor care doresc sa-si ingrijeasca sanatatea insa nu doresc sa apeleze la metodele stricte specifice medicinei. La hotel Amara, ce pune la dispozitia clientilor sai toate conditiile necesare pentru ca acestia sa beneficieze de un tratament balnear eficient, realizat intr-un mod profesionist, va puteti relaxa si, in acelasi timp, ameliora problemele de sanatate.

Tratament balnear pentru imbunatatirea sanatatii

In ciuda faptului ca timpul, in ziua de astazi, nu ne ajunge niciodata pentru a rezolva toate problemele, sanatatea este unul dintre principalele aspecte care nu trebuiesc sub nicio forma neglijate. Astfel, un concediu de relaxare se poate transforma intr-un prilej de a ne ocupa de sanatate prin intermediu unui tratament balnear. Pentru cei care sufera de diferite afectiuni precum reumatism sau au probleme cardiovasulare, neurologice sau pur si simplu stresul a pus stapanire pe organism, o asemenea optiune este ideala. Astfel, atunci cand ati hotarat sa va preocupati de problemele de sanatate si, in acelasi timp, sa petreceti cateva zile intr-o atmosfera relaxanta, indreptati-va atentia catre un tratament balnear.