mai mult

Localizare

View this page in English

   La o distanta de 8 km de orasul Slobozia, Complexul balnear Parc este recunoscut pentru beneficiile terapeutice oferite de namolul lacului Amara, lac alimentat cu ape subterane incarcate cu saruri.

   Hotelul este localizat intr-o zona privilegiata, fiind amplasat intr-o oaza de liniste si verdeata, parcul din apropiere fiind o sursa sigura de relaxare, prospetime si vitalitate.


View Larger Map

Statiunea Amara statiunea pentru un concediu relaxant

Statiunea Amara informatii generale

Statiunea Amara, localizata in judetul Ialomita, este o statiune balneo-climaterica, ideala pentru cei care doresc sa-si petreaca concediul intr-o atmosferta relaxanta. Statiunea Amara dispune de o serie de hoteluri Amara printre care si Hotel Dana de patru stele. Acest hotel detine o baza de tratament proprie unde clientii isi pot trata afectiunile. Una dintre atractiile principale o constituie lacul Amara datorita proprietatilor sale vindecatoare si a plajei amenajate pentru bai de soare. Multumita acestui lac, statiunea Amara este preferata celor care sufera de boli ce pot fi remediate prin tratament balnear. De asemena, exista si obiective turistice atragatoare precum vestigii ale asezarilor antice Tomis, Calastis, Histria, monummentul de la Adamclisi, pivnitele Murfatlar si alte asemena locatii interesante.

Statiunea Amara - ideala pentru tratamente balneare

Statiunea Amara este una dintre cele mai frecventate statiuni balneoclimaterice. Aici pot fi ameliorate, prin tratamente naturiste, intr-o baza de tratament, numeroase afectiuni precum: reumatisme degenerative si articulare, afectiuni neurologice periferice, sechele post-traumatice, afectiuni dermatologice si endocrine, etc. Aceste tratamente constau in bai de soare pe plaja lacului, impachetari cu namol, hidroterapie, electroterapie, cataplasme cu namol rece si cure interne de apa minerala. Astfel, daca suferiti de una dintre aceste afectiuni si doriti sa o ameliorati intr-un mod placut, fara stresul patului de spital, o optiune minunata este reprezentata de statiunea Amara.